FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Oslobođena Clementina Cantoni, Talijanka oteta u Kabulu

RIM, 9. lipnja 2005. (Hina/AR) - Talijanska humanitarna radnicaClementina Cantoni, koja je 16. svibnja oteta u Kabulu, oslobođena jeu četvrtak navečer, objavila je talijanska vlada, kako su prenijeletalijanske televizijske postaje i agencije.
RIM, 9. lipnja 2005. (Hina/AR) - Talijanska humanitarna radnica Clementina Cantoni, koja je 16. svibnja oteta u Kabulu, oslobođena je u četvrtak navečer, objavila je talijanska vlada, kako su prenijele talijanske televizijske postaje i agencije.

Njezino oslobađanje potvrdili su i direktor talijanske tajne službe SISMI, Nicolo' Pollari, talijanska vlada, a afganistansko ministarstvo vanjskih poslova je o njezinu oslobađanju obavijestilo talijanske vlasti.

Clementina Cantoni trenutačno se nalazi u afganistanskom ministarstvu unutarnjih poslova Afgnistana u Kabulu.

Dvadesettrogodišnja Clementina Cantoni oteta je 16. svibnja u Kabulu, a odgovornost za njezinu otmicu preuzeo je bivši policajac Timor Shah, koji je za njezino oslobađanje tražio od afganistanske vlade oslobađanje iz zatvora njegove majke koja je uhićena s članovima njegove bande nakon propale otmice jednog afganistanskog poslovnog čovjeka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙