FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Talijanski MVP potvrdio da nijedna osoba uhićena u Italiji nije Gotovina

RIM, 28. svibnja 2005. (Hina/AR) - Talijansko ministarstvo vanjskihposlova službeno je u subotu obavijestilo hrvatskoga veleposlanika uRimu Dragu Kraljevića da nijedna osoba uhićena u Italiji nije AnteGotovina.
RIM, 28. svibnja 2005. (Hina/AR) - Talijansko ministarstvo vanjskih poslova službeno je u subotu obavijestilo hrvatskoga veleposlanika u Rimu Dragu Kraljevića da nijedna osoba uhićena u Italiji nije Ante Gotovina.

Nakon nepotvrđene informacije o navodnom uhićenju Ante Gotovine, koju je objavio slovenski POP TV, hrvatska je vlada zatražila službeno očitovanje talijanskih vlasti te je talijansko ministarstvo vanjskih poslova u subotu službeno obavijestilo veleposlanika Kraljevića da nijedna od uhićenih osoba u Italiji ni u subotu ni proteklih dana nije Gotovina.

Izvori iz talijanske policije i karabinjera u petak navečer izjavili su da Gotovina nije uhićen. Veleposlanik Kraljević također je izjavio kako nije obaviješten o navodnom uhićenju.

Slovenska komercijalna televizijska postaja POP-TV u petak navečer je iz nepotvrđenih izvora javila kako su specijalne postrojbe koje djeluju u okviru talijanske policije u južnoj Italiji blizu mjesta Castello di Cisterna, 24. ovog mjeseca oko 21 sat, uhitile Antu Gotovinu. POP TV je naveo da vijest potječe iz anonimnih izvora te da nema službene talijanske potvrde, pa čak ni potvrde "lokalnih izvora" u Italiji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙