FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Tajlandska tinejdžerka rodila pri brzini od 140 km/h

BANGKOK, 9. lipnja 2005. (Hina/Reuters) - Osamnaestgodišnja Tajlanđankarodila je na suvozačkom mjestu Mercedesa koji je vozio brzinom od 140km/h kako bi je što prije dopremio do bolnice, objavio je u četvrtaklist The Nation.
BANGKOK, 9. lipnja 2005. (Hina/Reuters) - Osamnaestgodišnja Tajlanđanka rodila je na suvozačkom mjestu Mercedesa koji je vozio brzinom od 140 km/h kako bi je što prije dopremio do bolnice, objavio je u četvrtak list The Nation.

Juthamas Srimongkol, koja je bila u sedmom mjesecu trudnoće kada je u srijedu dobila trudove, vozila se prema bolnici u luksuznom automobilu svojeg svekra, no rodila je 19 kilometara prije rodilišta, piše list.

Njezina svekrva Jimhaenh sae Iab (47) nadvila se nad prednje sjedište kada je začula glasan krik, no bilo je prekasno.

"Beba je već izašla. Uzela sam ga u ruke i očistila no nisam mogla prerezati pupčanu vrpcu jer nisam imala s čim", rekla je.

Pokazujući iznimnu staloženost za upravljačem, njezin muž cijelo ih je vrijeme smirivao dok su jurili ulicama Khon Kaena na sjeveroistoku Tajlanda.

"Kada je beba izašla, nastavio je davati moralnu potporu našoj nevjesti", rekla je Jimhaeng. "Stalno nam je govorio da ćemo svaki čas stići u bolnicu".

Liječnici kažu da su i majka i novorođenče, teško 1.8 kilograma, u dobrom stanju, no ipak će morati ostati u bolnici radi sigurnosti djeteta koje je prerano rođeno.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙