FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Tajland: ministarstvo zdravstva upozorava muškarce

BANGKOK, 14. svibnja 2005. (Hina/Reuters) - Tajlandsko ministarstvozdravstva objavilo je priopćenje upućeno svojim muškim državljanima ukojem ih upozorava da si ne ubrizgavaju nikakve tekućine u nastojanjuda produže penis.
BANGKOK, 14. svibnja 2005. (Hina/Reuters) - Tajlandsko ministarstvo zdravstva objavilo je priopćenje upućeno svojim muškim državljanima u kojem ih upozorava da si ne ubrizgavaju nikakve tekućine u nastojanju da produže penis.

Upozorenje je uslijedilo nakon medijskih izvješća da u središnjem Tajlandu tinejdžeri ubrizgavaju maslinovo ulje i ostale tekućine u penis, nastojeći tako povećati svoj spolni organ.

Ovakva praksa ubrizgavanja raznih tekućina (od parafina do različitih gelova) u penis traje desetljećima, ali sada su pacijenti sve mlađi, upozoravaju liječnici. Ljudi postanu svjesni koplikacija tek kada je kasno, dodaju liječnici.

"Sve veći broj pacijenata je srednjoškolske dobi a ne muškarci u tridesetim i četrdesetim godinama, kao što je ranije bio slučaj", rekao je urolog Wachira Kochawakarn iz bolnice u Bangkoku.

"Samo u mojoj bolnici dnevno obradim dva bolesnika zbog koplikacija zbog ubrizgavanja nekakve tekućine u penis", naglasio je Kochawakarn. "Zamislite tek koliki je ukupan broj njih u cijeloj državi", dodao je.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙