FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

"Mladi Hannibal", snimat će se u Pragu

PRAG, 9. lipnja 2005. (Hina/AFP) - "Mladi Hannibal", četvrti filmposvećen ludom psihijatru Hannibalu Lecteru koji se publici predstaviofilmom "Kad jaganjci utihnu", snimat će se u Pragu tijekom šestmjeseci, počevši od kolovoza, izvijestila je u srijedu službenapredstavnica praških studija Barrandov.
PRAG, 9. lipnja 2005. (Hina/AFP) - "Mladi Hannibal", četvrti film posvećen ludom psihijatru Hannibalu Lecteru koji se publici predstavio filmom "Kad jaganjci utihnu", snimat će se u Pragu tijekom šest mjeseci, počevši od kolovoza, izvijestila je u srijedu službena predstavnica praških studija Barrandov.

"Film 'Mladi Hannibal' priča je o mladosti najtraženijeg kanibala u povijesti, u Latviji 1930-ih i 1940-ih godina", rekla je Dušana Chrenekova.

"Otkrit će nam život doktora Lectera prije nego se pretvorio u krvoločno čudovište", rekla je.

Glavnu ulogu mladog Hannibala Lectera glumit će četiri mlada glumca od 12, 16, 20 i 25 godina. Britanski glumac Anthony Hopkins, zvijezda "Kad jaganjci utihnu", "Hannibala" i "Crvenog zmaja" nastupit će u ulozi naratora, kako navodi Chrenekova.

Film će režirati Peter Webber ("Djevojčica s biserom"), a nadahnut je knjigom "Iza maske" ("Behind the Mask") Thomasa Harrisa koji je i autor scenarija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙