FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kylie bi mogla imati problema s budućom trudnoćom

SYDNEY, 23. svibnja 2005. (Hina/dpa) - Moguća trudnoća pop zvijezdeKylie Minogue, kojoj je nedavno odstranjen dio tkiva dojke zahvaćenkarcinomom, nakon terapije zračenjem i moguće kemoterapije koji suuobičajeni dio postoperativnog postupka, mogla bi biti ugrožena,izjavila je u ponedjeljak ravnateljica australske Udruge za oboljeleod raka Doreen Akerman.
SYDNEY, 23. svibnja 2005. (Hina/dpa) - Moguća trudnoća pop zvijezde Kylie Minogue, kojoj je nedavno odstranjen dio tkiva dojke zahvaćen karcinomom, nakon terapije zračenjem i moguće kemoterapije koji su uobičajeni dio postoperativnog postupka, mogla bi biti ugrožena, izjavila je u ponedjeljak ravnateljica australske Udruge za oboljele od raka Doreen Akerman.

"Liječnici posebno kod mladih žena moraju biti iznimno pažljivi pri odabiru postoperativnog liječenja kako ono ne bi negativno utjecalo na trudnoću", rekla je Akerman.

Minogue se, nakon operacije koja je obavljena u petak u lokalnoj bolnici, oporavlja u svom domu u Melbourneu. Uz nju su njezin zaručnik, francuski glumac Olivier Martinez, njezini roditelji, brat i sestra.

Martinez je u trenutku kada je Kylie dijagnosticiran rak dojke bio u Melbourneu te je odlučio ondje i ostati unatoč prethodnom dogovoru s agentima o odlasku u Los Angeles gdje bi trebalo početi snimanje svog sljedećeg filma.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙