FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Alain Delon će glumiti Julija Cezara u "Asterixu na Olimpijskim igrama"

PARIZ, 8. lipnja 2005. (Hina/AFP) - Francuski glumac Alain Delonglumit će Julija Cezara u trećem filmu o smiješnim pustolovinamaAsterixa i Obelixa pod nazivom "Asterix na Olimpijskim igrama", uzindijsku glumicu i miss svijeta za 1994. Aishwaryju Rai.
PARIZ, 8. lipnja 2005. (Hina/AFP) - Francuski glumac Alain Delon glumit će Julija Cezara u trećem filmu o smiješnim pustolovinama Asterixa i Obelixa pod nazivom "Asterix na Olimpijskim igrama", uz indijsku glumicu i miss svijeta za 1994. Aishwaryju Rai.

Zvijezda akcijskih filmova Jean-Claude Van Damme glumit će pak rimskog športaša Cornedurusa, izjavio je u srijedu za AFP nakladnik Albert Rene.

Indijska glumica i miss svijeta za 1994. Aishawarya Rai, kao i glumac Dany Boon također nastupaju u filmu. Gerard Depardieu ponovno bi trebao glumiti Obelixa, dok Christian Clavier neće ponovno tumačiti ulogu Asterixa, koja još nije nikome dodijeljena.

Snimanje bi trebalo početi u svibnju 2006. u Maroku ili u Tunisu, a film bi se u kino-dvoranama trebao prikazivati od prosinca 2007.

Režija će biti povjerena Fredericu Forestieru.

"Asterix na Olimpijskim igrama" dolazi nakon filmova "Asterix i Obelix protiv Cezara" Claudea Zidija i "Asterix i Obelix: misija Cleopatra" Alaina Chabata koji je u Francuskoj postigao golem uspjeh na box-officeu (14 milijuna prodanih ulaznica u Francuskoj), napose zahvaljujući glumi Jamela Debbouzea u ulozi Numerobisa.

Proračun filma trebao bi iznositi oko 60 milijuna eura.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙