FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Muška noga ispala iz aviona

FLORAL PARK, 8. lipnja 2005. (Hina/AP) - Truplo slijepoga putnikaprepolovljeno je tijekom leta i jedna je noga ispala iz aviona i palau dvorište privatne kuće u predgrađu New Yorka, čija ju je vlasnicapronašla na svojem travnjaku, objavljeno je u srijedu.
FLORAL PARK, 8. lipnja 2005. (Hina/AP) - Truplo slijepoga putnika prepolovljeno je tijekom leta i jedna je noga ispala iz aviona i pala u dvorište privatne kuće u predgrađu New Yorka, čija ju je vlasnica pronašla na svojem travnjaku, objavljeno je u srijedu.

Vlasnica kuće Pam Hearne priča kako je čula "glasan udar" i zapanjena na svojem travnjaku ugledala stopalo u čarapi i tenisici Adidas. Policajac Thomas Blanchard kaže da je sa stopalom stigla i noga s kukom i kralješnicom, a sve je to prvo probilo krov dvorišne šupe, a onda se odbilo na travnjak.

Policija sumnja da je riječ o ostacima slijepoga putnika koji je najvjerojatnije smrskan kad je zrakoplov South African Airwaysa spustio stajni trap prilikom približavanja newyorškoj zračnoj luci J.F. Kennedy.

Glasnogovornik američke zrakoplovne uprave Jim Peters kaže da je pilot na letu 203 otprilike iznad kuće u Floral Parku, pet minuta od aerodroma, počeo spuštati stajni trap, a carinici su na kotaču zrakoplova pronašli i drugu nogu.

Truplo nije identificirano. Zrakoplov je letio iz Johannesburga, a nakratko se zaustavio u Senegalu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙