FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šah: Mravinčani pred sedmim trijumfom

ŠIBENIK, 2. lipnja 2005. (Hina) - Šahisti Mravince-Dalmacijacementapred osvajanjem su sedmog Kupa HŠS-a u posljednjih osam godina. Uderbiju 5. kola i cijeloga turnira do nogu su sa 3,5:0,5 potuklinajopasnijeg suparnika - zagrebačku momčad AQUA Promet.
ŠIBENIK, 2. lipnja 2005. (Hina) - Šahisti Mravince-Dalmacijacementa pred osvajanjem su sedmog Kupa HŠS-a u posljednjih osam godina. U derbiju 5. kola i cijeloga turnira do nogu su sa 3,5:0,5 potukli najopasnijeg suparnika - zagrebačku momčad AQUA Promet.

Pobjedama Zdenka Kožula nad Krunoslavom Hulakom, Dražena Sermeka nad Robertom Zelčićem i Bojana Kurajice nad Ivanom Žajom uz remi Ilje Smirina i Mladena Palca Mravinčani su ostvarili nevjerojatno visoku pobjedu. Ovom pobjedom Mravinčani su ostvarili gotovo nedostižnu prednost.

Na drugo mjesto probio se Goran iz Bibinja zahvaljujući maksimalnoj 4:0 pobjedi nad Skradinom. U riječkom derbiju prva momčad Liburnije je s 2,5:1,5 tukla Rijeku, a druga momčad Liburnije je istim omjerom nadvisila zagrebačku Mladost. Rezultatom 2,5:1,5 je i Šibenik svladao riječki Junior, kao i splitski Špurius ekipu Lucija-Kvarner banke. Jadranska banka iz Šibenika nadigrala je Polet iz Zaboka čak s 3,5:0,5.

Dva kola prije kraja vodi Mravince DC s 14,5 bodova, Goran ima 13, Liburnija I 12,5, Liburnija II 12, AQUA Promet 11,5, a Rijeka 11.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙