FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Tomčić: HDZ je poražen do nogu

ZAGREB, 15. svibnja 2005. (Hina) - Predsjednik HSS-a Zlatko Tomčićizjavio je večeras da je zadovoljan uspjehom svoje stranke na lokalnimizborima, da je HDZ "poražen do nogu", te da do konca godine slijedeprijevremeni parlamentarni izbori.
ZAGREB, 15. svibnja 2005. (Hina) - Predsjednik HSS-a Zlatko Tomčić izjavio je večeras da je zadovoljan uspjehom svoje stranke na lokalnim izborima, da je HDZ "poražen do nogu", te da do konca godine slijede prijevremeni parlamentarni izbori.

HSS ima ozbiljnog razloga za zadovoljstvo, rekao je Tomčić u stranačkoj središnjici.

Naveo je i kako mu je, nakon što je čuo iskaze zadovoljstva izbornim rezultatima gotovo svih čelnika stranaka teško reći tko je pobjednik lokalnih izbora, jer ima, kaže, stranaka koje govore po principu "što je babi milo, to se babi snilo", spominjući pritom HDZ.

HDZ, tvrdi Tomčić, mora priznati da je na današnjim lokalnim izborima "poražen do nogu".

Procjenjuje pritom da današnji izborni rezultati neće presuđivati HDZ-u, te tvrdi da su oni posljedica potpune nemoći HDZ-a da riješi socijalne i gospodarske probleme u državi, te neuspjeha na međunarodnoj sceni, odnosno u odnosima s EU-om i Haagom.

Kombinacija tih dviju stvari do kraja godine dovest će do prijevremenih parlamentarnih izbora, zaključio je predsjednik HSS-a.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙