FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pojas Gaze: Dva mrtva i pet ranjenih u palestinskom granatiranju

JERUZALEM, 7. lipnja 2005. (Hina/AFP) - Dvije su osobe ubijene, a petih je ranjeno u utorak poslijepodne u palestinskom granatiranjuizraelskog naselja na jugu pojasa Gaze, doznaje se od izraelskogvojnog izvora.
JERUZALEM, 7. lipnja 2005. (Hina/AFP) - Dvije su osobe ubijene, a pet ih je ranjeno u utorak poslijepodne u palestinskom granatiranju izraelskog naselja na jugu pojasa Gaze, doznaje se od izraelskog vojnog izvora.

"Dvije su osobe ubijene, a pet ih je ranjeno, svi strani radnici, neizraelci, u granatiranju četvrti Gane Tal", u naselju Goush Katif, dodaje izvor.

Izraelski vojni izvor tvrdi da je u utorak ispaljeno pet palestinskih minobacačkih granata na naselja u pojasu Gaze, dok je šesta pala na izraelsko područje.

Prije toga su na izraelski grad Sderot u pustinji Negev na jugu zemlje ispaljene tri rakete tipa Qassam, pri čemu nije bilo ranjenih.

Odgovornost za raketiranje preuzelo je u priopćenju vojno krilo radikalnog pokreta Hamas koje je izjavilo da tako uzvraća na izraelske "udarce" na Brdu hrama, trećem svetom mjestu u Jeruzalemu, gdje su se dan prije sukobili palestinski vjernici i izraelska policija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙