FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PU splitsko-dalmatinska predstavila program za strane turiste

SPLIT,7. lipnja 2005.(Hina) - Splitsko-dalmatinska policijska upravapredstavila je danas novinarima program koji bi stranim državljanimaboravak i ljetovanje u toj županiji trebao učiniti što ugodnijim.
SPLIT,7. lipnja 2005.(Hina) - Splitsko-dalmatinska policijska uprava predstavila je danas novinarima program koji bi stranim državljanima boravak i ljetovanje u toj županiji trebao učiniti što ugodnijim.

Osim educiranja policajaca da na pravi način turistima pruže svu potrebnu pomoć, stranim državljanima dijelit će se i posebni višejezični letci koji će ih upozoriti kako izbjeći neugodne trenutke u slučaju prometnih nesreća, krađa iz soba ili s plaža.

Također turisti će od policije moći dobiti i druge korisne informacije za vrijeme njihova boravka, kazao je načelnik Ureda načelnika PU Ninoslav Ćurić.

Takav se program pokazao nužnim s obzirom na stalno povećanje broja stranih turista te, srazmjerno s tim, i broja krađa i prometnih nesreća u kojima sudjeluju strani državljani, naglasio je.

Program za strane turiste PU splitsko-dalmatinska provodi uz pomoć Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije, čiji je predsjednik Mili Razović najavio kako će i Turistička zajednica sa svoje strane poduzeti sve kako bi turisti imali bezbrižno ljetovanje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙