FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Crtić "Madagaskar" dosad zaradio 28,7 milijuna dolara

LOS ANGELES, 6. lipnja 2005. (Hina/AP) - Lav koji govori postao jekralj kino blagajni jer se crtić "Madagaskar" nakon dva tjednaprikazivanja popeo na čelnu poziciju trenutno najgledanijih filmova izaradio 28,7 milijuna dolara, objavili su u nedjelju filmski studiji.
LOS ANGELES, 6. lipnja 2005. (Hina/AP) - Lav koji govori postao je kralj kino blagajni jer se crtić "Madagaskar" nakon dva tjedna prikazivanja popeo na čelnu poziciju trenutno najgledanijih filmova i zaradio 28,7 milijuna dolara, objavili su u nedjelju filmski studiji.

Na drugome je mjestu obrada filma "The Longest Yard" koji potpisuje Adam Sandler i koji je do sada "ubrao" 26,1 milijuna dolara dok su se na trećoj poziciji učvrstili zvjezdani ratovi, "Epizoda III., Osveta Sitha" sa zarađenih 26 milijuna dolara.

Na četvrtom je mjestu "Cinderella Man" redatelja Rona Howarda sa zarađenih 18,6 milijuna dolara. U filmu o boksaču iz razdoblja velike ekonomske krize uloge tumače Russel Crowe i Renee Zellweger.

Prvih 12 filmova dosad je zaradilo solidnih 128,3 milijuna dolara, no to je ipak 30 posto manje od svote koju su u istom razdoblju filmovi zaradili 2004., kada je "Harry Potter i zatvorenik Azkabana" zaradio 93,7 milijuna dolara.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙