FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Iranci protiv Bahreina s manje navijača

TEHERAN, 5. lipnja 2005. (Hina/DPA) - Uoči presudnog dvoboja protivBahreina u azijskim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, čelniciIranskog nogometnog saveza odlučili su u prodaju pustiti tek 70.000ulaznica, umjesto 120.000 koliko gledatelja prima stadion Azadi uTeheranu.
TEHERAN, 5. lipnja 2005. (Hina/DPA) - Uoči presudnog dvoboja protiv Bahreina u azijskim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, čelnici Iranskog nogometnog saveza odlučili su u prodaju pustiti tek 70.000 ulaznica, umjesto 120.000 koliko gledatelja prima stadion Azadi u Teheranu.

Iranu za plasman na Svjetsko prvenstvo u Njemačkoj nedostaje jedan bod i čelnici Saveza strahuju kako bi u slučaju pozitivnog ishoda moglo doći do velikog i neobuzdanog slavlja, te mogućih nereda. Nakon pobjede protiv Japana u ludovanju iranskih navijača šest je osoba smrtno stradalo, a na desetke je završilo u bolnici.

"Moramo spriječiti događaje koji su potresli naš grad i državu nakon utakmice s Japanom. Korak smo do plasmana na World Cup, no moramo biti oprezni da se ne dogodi velika tragedija," poručili su čelnici Iranskog nogometnog saveza.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙