FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Gospić: VIPnet darovao 1,3 milijuna kuna za razminiranje

GOSPIĆ/ZAGREB, 3. lipnja 2005. (Hina) - Telekomunikacijska tvrtkaVIPnet darovala je danas 1,3 milijuna kuna HCR-u za razminiranjepodručja vodocrpilišta u selu Dabru pokraj Otočca i prilaza Osnovnojškoli "Lički Osik" u Ličkom Osiku.
GOSPIĆ/ZAGREB, 3. lipnja 2005. (Hina) - Telekomunikacijska tvrtka VIPnet darovala je danas 1,3 milijuna kuna HCR-u za razminiranje područja vodocrpilišta u selu Dabru pokraj Otočca i prilaza Osnovnoj školi "Lički Osik" u Ličkom Osiku.

Ček na navedenu svotu ravnatelju Hrvatskog centra za razminiranje (HCR) Ottu Jungwirthu danas je u Gospiću uručila predsjednica Uprave VIPneta Marie Helene Magenschab. Pritom je istaknula kako je zadovoljna što će ta darovnica pomoći stvaranju boljih uvjeta za život u Dabru, posebno u sigurnosti kretanja djece do osnovne škole u Ličkom Osiku.

VIPnet je od 2002., od kada se uključio u doniranje za razminiranje, do danas za tu namjenu izdvojio ukupno 3,3 milijuna kuna.

Osim današnje darovnice za Liku VIPnet je prijašnjih godina novčano pomogao razminiranje 256.269 četvornih metara poljoprivredne zemlje i vodocrpilišta u Vukovarsko-srijemskoj i Zadarskoj županiji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙