FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

INA: pet milijuna kuna donacija za 127 projekata

ZAGREB, 23. svibnja 2005. (Hina) - Hrvatska naftna kompanija INA ove ćegodine donacijama, u ukupnom iznosu pet milijuna kuna, pomoći 127projekata u pet područja: djeca i mladi, kultura i umjetnost,obrazovanje i znanost, zdravlje i ekologija, te humanitarni projekti,istaknuto je na današnjoj konferenciji za novinare u Ini u povoduzavršetka natječaja za dodjelu donacija.
ZAGREB, 23. svibnja 2005. (Hina) - Hrvatska naftna kompanija INA ove će godine donacijama, u ukupnom iznosu pet milijuna kuna, pomoći 127 projekata u pet područja: djeca i mladi, kultura i umjetnost, obrazovanje i znanost, zdravlje i ekologija, te humanitarni projekti, istaknuto je na današnjoj konferenciji za novinare u Ini u povodu završetka natječaja za dodjelu donacija.

Tom prigodom donacijski ček u iznosu sto tisuća kuna uručen je ravnatelju Klinike za plućne bolesti Jordanovac Ljubomiru Paveliću.

Natječaj za dodjelu donacija u ovoj godini INA je objavila krajem prošle godine, a do zaključenja natječaja, 31. siječnja 2005., zaprimljena su 1.502 zahtjeva.

Natječaj je, ističu u Ini, izazvao veliko zanimanje saveza, udruga, ustanova, društava i pojedinaca iz športa, kulture i umjetnosti, obrazovanja i znanosti, ekologije, dobrotvornog rada i drugih područja.

Kao temeljne kriterije komisije za dodjelu donacija istaknuti su originalnost projekta, regionalna zastupljenost, stupanj korisnosti za društvenu zajednicu, te činjenicu da se projekt dijelom ili u cijelosti započne, odnosno dovrši ove godine.

Donacije su dodjeljivane za projekte u pet područja, svako područje s fondom od milijun kuna.

U kategoriji djeca i mladi INA će donacijama pomoći ukupno 31 projekt, u kategoriji kultura i umjetnost 27 projekata, kategoriji humanitarni projekti 28 projekata, kategoriji obrazovanje i znanost 26, te u kategorji zdravlje i ekologija 15 projekata.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙