FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za srijedu, 1. lipnja

ZAGREB, 31. svibnja 2005. (Hina) - Objavljujemo najavu važnijihdogađaja Općeg servisa vijesti Hrvatska, za srijedu 1. lipnja.
ZAGREB, 31. svibnja 2005. (Hina) - Objavljujemo najavu važnijih događaja Općeg servisa vijesti Hrvatska, za srijedu 1. lipnja.

ZAGREB - Hrvatski sabor će 14. sjednicu nastaviti raspravom o izvješćima o radu pravobranitelja za djecu i o provedbi zakona o dostupnosti informacija.

(Trg sv. Marka 6 u 9,30 sati)

ZAGREB - Odbor za rad, socijalnu politiku i zdravstvo Hrvatskog sabora raspravljat će se o Prijedlogu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o zdravstvenoj zaštiti (Dvorana Stjepan Radić u 13,30 sati)

ZAGREB - Otvorenje Floraarta, 40. međunarodne vrtne izložbe, Zrinjevac, Boćarski dom u 17 sati)

ZAGREB - Konferencija za novinare Sindikata zaposlenih na poslovima razminiranja o Zakonu o humanitarnom razminiranju i sklapanju novog kolektivnog ugovora za djelatnost humanitarnog razminiranja (Krešimirov trg 2/II u 10 sati)

ZAGREB - Centar za dramsku umjetnost predstavit će tri knjige: Branka Gavelle "Teorija glume" i "Dvostruko lice govora" te "Postdramsko kazalište" HansaThiesa Lehmanna (Tetar ITD u 18,30 sati)

ZAGREB - Predstavljanje rječnika za djecu Novog libera - "Moj prvi hrvatski rječnik" (Profil Megastore, Bogovićeva 7 u 19 sati)

Dežurni urednici:

prijepodne - Marko Curać

poslijepodne - Milka Ćurković

navečer - Neven Leskovar

telefon: 01/4808 600

telefaks: 01/4808 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙