FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predsjednik Sabora primio predsjednika Skupštine Crne Gore

ZAGREB, 3. lipnja 2005. (Hina) - Predsjednik Hrvatskog sabora VladimirŠeks primio je danas predsjednika Skupštine Republike Crne Gore RankaKrivokapića koji sudjeluje u radu Bertelsmann Foruma u Zagrebu,priopćeno je iz Hrvatskog sabora.
ZAGREB, 3. lipnja 2005. (Hina) - Predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks primio je danas predsjednika Skupštine Republike Crne Gore Ranka Krivokapića koji sudjeluje u radu Bertelsmann Foruma u Zagrebu, priopćeno je iz Hrvatskog sabora.

Predsjednici hrvatskog i crnogorskog parlamenta razmijenili su mišljenje o situaciji na području jugoistočne Europe, ponajprije o čvrstoj namjeri Crne Gore da definitivno riješi državno pitanje organizacijom dugo najavljivanog referenduma, zatim o stanju na Kosovu, te o pripremama koje Hrvatska provodi u procesu priključenja Europskoj uniji.

Predsjednik crnogorske skupštine izrazio je punu podršku što bržem otvaranju predpristupnih pregovora Republike Hrvatske s Europskom unijom jer brzi napredak Hrvatske daje pozitivan impuls svim ostalim zemljama u regiji, ističe se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙