FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Suradnja HVB Splitske banke i Mastercarda

ZAGREB, 1. lipnja 2005. (Hina) - Financijski servis
ZAGREB, 1. lipnja 2005. (Hina) - Financijski servis

Suradnja HVB Splitske banke i Mastercarda

Predsjednik Uprave HVB Splitske banke Wolfgang Peter i potpredsjednik MasterCard Europe Oliver Gienow najavili su danas u Splitu partnersku suradnju dviju novčarskih kuća koja će klijentima banke, korisnicima te kartice, omogućiti širi raspon usluga i pristup većem broju prodajnih mjesta i olakšati transakcije u Hrvatskoj i inozemstvu.

Uvođenje globalnog branda kao što je MasterCard u poslovanje HVB Splitske banke, naglasio je Peter, logičan je slijed strateškog razvoja te banke, pa će od sredine lipnja svi klijenti banke moći podnijeti zahtjev za izdavanjem te kartice.

Karticama HVB Splitske banke na prodajnim mjestima u Hrvatskoj u svakoj se sekundi obave tri bezgotovinske transakcije. Do kraja godine, najavio je, planiraju ostvariti rast od 15 posto, što znači čak oko 14 milijuna transakcija na godinu.

Potpredsjednik MasterCard Europe Oliver Gienow istaknuo je da je kartično tržište u Hrvatskoj u stalnom razvoju i bilježi snažan rast posljednjih nekoliko godina.

Broj transakcija MasterCard karticama svakodnevno raste, kazao je Gienow naglasivši da imaju više od milijardu i 600 milijuna korisnika te da 24 milijuna trgovaca pružaju usluge plaćanja tim karticama u svijetu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙