FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HPB i HAMAG potpisali ugovor o suradnji

ZAGREB, 12. svibnja 2005. (Hina) - Hrvatska poštanska banka (HPB) iHrvatska agencija za malo gospodarstvo (HAMAG) potpisale su ugovor oposlovnoj suradnji u cilju poticanja snažnijeg financiranja malog isrednjeg poduzetništva te realizacije zajedničkih poslovnih projekata,priopćeno je iz HPB-a.
ZAGREB, 12. svibnja 2005. (Hina) - Hrvatska poštanska banka (HPB) i Hrvatska agencija za malo gospodarstvo (HAMAG) potpisale su ugovor o poslovnoj suradnji u cilju poticanja snažnijeg financiranja malog i srednjeg poduzetništva te realizacije zajedničkih poslovnih projekata, priopćeno je iz HPB-a.

Po tom će ugovoru Hrvatska poštanska banka pružiti sve informacije o HAMAG-ovu programu garancija, kao i obrasce vezane uz usluge koje nudi te agencija, što će, kako je istaknuto, klijentima - poduzetnicima pojednostavniti put do realizacije njihovih gospodarskih projekata.

Ugovor su potpisali Josip Protega, predsjednik Uprave Hrvatske poštanske banke, i Zoran Barišić, predsjednik Uprave Hrvatske agencije za malo gospodarstvo.

Protega je pritom istaknuo kako je jedna od strateških smjernica Hrvatske poštanske banke snažnije razvijanje poslovanja s malim i srednjim poduzetnicima i prilagođavanje posebnostima i potrebama tog segmenta tržišta.

Barišić je napomenuo kako će HAMAG odobravati jamstva za projekte koji nemaju dovoljne instrumente osiguranja kredita, s posebnim naglaskom na provedbu programa "Lokalni projekt razvoja" kojeg provodi Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva u suradnji sa županijama, poslovnim bankama i HAMAG-om.

(Hina) xpp yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙