FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Philip Morris International i TDR raskinuli ugovor za Marlboro

ZAGREB, 1. lipnja 2005. (Hina) - Tvrtke Philip Morris International(PMI) i Tvornica duhana Rovinj (TDR) objavili su danas odluku oprestanku licencnog ugovora po kojem je u proteklih 11 godina TDR imaopravo proizvoditi i prodavati cigarete Marlboro u Hrvatskoj.
ZAGREB, 1. lipnja 2005. (Hina) - Tvrtke Philip Morris International (PMI) i Tvornica duhana Rovinj (TDR) objavili su danas odluku o prestanku licencnog ugovora po kojem je u proteklih 11 godina TDR imao pravo proizvoditi i prodavati cigarete Marlboro u Hrvatskoj.

Ugovor prestaje vrijediti 30. studenoga ove godine, a obje se tvrtke namjeravaju usredotočiti na razvoj samostalnog posla i marki svojih proizvoda, stoji u priopćenju TDR-a.

Regionalni predsjednik PMI-ja za srednju Europu J.C. Kunz najavio je da će od prosinca ove godine Philip Morris Zagreb, povezano društvo s PMI-jem, preuzeti uvoz, prodaju i distribuciju cigareta Marlboro, te da će prestankom licencnog ugovora PMI i dalje jačati na hrvatskome duhanskom tržištu.

Predsjednik Uprave TDR-a Plinio Cuccurin izjavio je kako je strateški cilj TDR-a poboljšati poziciju na sadašnjem tržištu, te veća prisutnost na tržištu Europske unije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙