FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Radnici Sljemena u subotu organiziraju skup solidarnosti na Markovu trgu

ZAGREB, 1. lipnja 2005. (Hina) - Radnici Sljemena organizirat će usubotu u podne novi skup solidarnosti na Markovu trgu te očekujudolazak velikog broja građana koji će im pružiti potporu za dobivanjepravičnih otpremnina i isplatu četiri zaostale plaće.
ZAGREB, 1. lipnja 2005. (Hina) - Radnici Sljemena organizirat će u subotu u podne novi skup solidarnosti na Markovu trgu te očekuju dolazak velikog broja građana koji će im pružiti potporu za dobivanje pravičnih otpremnina i isplatu četiri zaostale plaće.

Regionalni povjerenik Sindikata poljoprivrede Ivica Rogić rekao je danas da radnici, koji već 35 dana prosvjeduju na Markovu trgu, i dalje očekuju pismeno jamstvo za svoja potraživanja, bez čega ne odlaze s Markova trga.

Predstavnici radnika jučer su razgovarali s članovima saborskog Odbora za predstavke i pritužbe koji su im načelno obećali da će se kod nadležnih državnih institucija zauzeti da se kriza u Sljemenu što prije riješi na zakonit način.

Radnike je danas obišla i skupina umjetnika, predvođena književnikom Šimom Marićem, koja im je darovala pečenog odojka i pivo.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙