FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ništa nova na Markovu trgu gdje prosvjeduju radnici Sljemena

ZAGREB, 24. svibnja 2005. (Hina) - Regionalni povjerenik Sindikatapoljoprivrede Ivica Rogić izjavio je danas, dvadeset sedmog danaprosvjeda radnika Sljemena na Markovu trgu, da su radnici ustrajni utraženju isplate svojih potraživanja i čekaju odgovor druge strane.
ZAGREB, 24. svibnja 2005. (Hina) - Regionalni povjerenik Sindikata poljoprivrede Ivica Rogić izjavio je danas, dvadeset sedmog dana prosvjeda radnika Sljemena na Markovu trgu, da su radnici ustrajni u traženju isplate svojih potraživanja i čekaju odgovor druge strane.

"Naša pozicija je čvrsta, druga strana je na potezu", rekao je Rogić dodavši da su u tijeku konzultacije o konačnom rješenju sudbine radnika Sljemena.

Predsjednik Republike Stjepan Mesić jučer je o slučaju Sljemena razgovarao s predstavnicima USKOK-a i Državnog odvjetništva, nakon čega je izjavio kako dosta toga vezano uz privatizaciju Sljemena upućuje na moguće kršenje zakona, no dok se to ne utvrdi u pravomoćnoj proceduri nikoga se ne može optužiti.

U međuvremenu, radnici Sljemena dobivaju pisma potpore sindikalnih podružnica iz cijele Hrvatske i inozemstva, pa je na Markov trg danas stigao i brzojav poljskog sindikata Solidarnost.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙