FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Radnici Sljemena šesti dan na Trgu Svetog Marka očekuju dogovor

ZAGREB, 3. svibnja 2005. (Hina) - Radnici mesne indrustrije Sljeme iovu su noć proveli ispred sjedišta Vlade RH, na Trgu Svetog Marka,očekujući današnji nastavak pregovora u Vladinu uredu za socijalnopartnerstvo koji bi, kako očekuju, trebao dovesti do nagodbe svihvjerovnika i dogovora o obeštećenju radnika.
ZAGREB, 3. svibnja 2005. (Hina) - Radnici mesne indrustrije Sljeme i ovu su noć proveli ispred sjedišta Vlade RH, na Trgu Svetog Marka, očekujući današnji nastavak pregovora u Vladinu uredu za socijalno partnerstvo koji bi, kako očekuju, trebao dovesti do nagodbe svih vjerovnika i dogovora o obeštećenju radnika.

"Atmosfera među radnicima šestoga dana prosvjeda je pozitivna, posebice nakon sinoćnjeg posjeta predsjednika Stjepana Mesića koji nas je došao ohrabriti", izjavio je jutros za Hinu regionalni povjerenik Sindikata poljoprivrede Ivica Rogić.

Radnici se nadaju da će na sastanku najavljenom za danas poslijepodne biti usuglašen tekst sporazuma o nagodbi između Uprave Sljemena, Finagre i sindikata, te da će radnici dobiti čvrsta jamstva od većinskog vlasnika Finagre da će biti obeštećeni prije likvidacije poduzeća.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙