FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Objavljena knjiga pape Benedikta XVI. "Sol zemlje-Kršćanstvo i Katolička crkva na prijelazu stoljeća"

ZAGREB, 30. svibnja 2005. (Hina) - Nakladnička kuća Mozaik knjigaupravo je objavila knjigu pape Benedikta XVI. "Sol zemlje -Kršćanstvo i Katolička crkva na prijelazu stoljeća", izvijestili sudanas iz Mozaika.
ZAGREB, 30. svibnja 2005. (Hina) - Nakladnička kuća Mozaik knjiga upravo je objavila knjigu pape Benedikta XVI. "Sol zemlje - Kršćanstvo i Katolička crkva na prijelazu stoljeća", izvijestili su danas iz Mozaika.

Knjiga je zapravo pozamašnji intervju kojeg je s papom Benediktom XVI. vodio njemački novinar Peter Seewald.

Gotovo polovicu knjige sadrže odgovori na pitanja o samoj osobi Josepha Ratzingera, njegovu podrijetlu, školovanju, odluci za poziv svećenika te o napredovanju unutar hijerarhije Katoličke crkve.

Drugi dio knjige posvećen je problemima Katoličke crkve i njezinoj svojevrsnoj krizi danas, dok posljednji, treći dio, donosi papine izjave o Crkvi na početku novoga tisućljeća.

Knjiga "Sol zemlje - Kršćanstvo i Katolička crkva na prijelazu stoljeća" je od trenutka kad je Joseph Ratzinger proglašen papom postala jednom od najprodavanijih na svijetu, a zajedno s Ratzingerovom knjigom "Bog i svijet", koja je također objavljena na hrvatskom, čini najduži intervju u povijesti Crkve, ističe nakladnik.

Knjiga "Sol zemlje - Kršćanstvo i Katolička crkva na prijelazu stoljeća" u knjižarama će se naći od srijede, 1. lipnja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙