FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kamodžanac zadavio ženu jer mu je navlačila penis

PNOM PEN, 27. svibnja 2005. (Hina/dpa) - Kambodžanac In Thoeun, izluđennavikom svoje žene da ga budi navlačenjem penisa i testisa, više senije uspio suzdržati i zadavio ju je, priopćila je u petak mjesnapolicija.
PNOM PEN, 27. svibnja 2005. (Hina/dpa) - Kambodžanac In Thoeun, izluđen navikom svoje žene da ga budi navlačenjem penisa i testisa, više se nije uspio suzdržati i zadavio ju je, priopćila je u petak mjesna policija.

Zamjenik načelnika policije provincije Kratie Choub Chenda rekao je kako je Thoeun (38) zaspao pijan 20. svibnja, nakon čega ga je njegova žena Touch Svet (29) odlučila probuditi na uobičajeno bolan način. U tom je trenutku, čini se, napokon izgubio živce, primio je za vrat i zadavio.

"Već ga je prije toga probudila na isti način, ali je ponovno zaspao pod stablom. No kad je to opet učinila, izgubio je živce", rekao je Chenda.

Potom je čovjek njezino tijelo objesio o granu, pokušavši inscenirati samoubojstvo, ali je policiji cijela situacija bila sumnjiva, nakon čega je on priznao zločin.

"Strašno mu je žao i kaje se, jer imaju dijete. No više nije mogao podnositi da ga se tako budi", rekao je Chenda, dodavši kako u slučaju osude Theunu prijeti kazna od 20 godina zatvora.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙