FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bogat ljetni program Međunarodnog kulturnog centra Hrvatske glazbene mladeži u Grožnjanu

ZAGREB, 24. svibnja 2005. (Hina) - Hrvatska glazbena mladež najavila jebogat ljetni program Međunarodnog kulturnog centra u Grožnjanu, kojiće do sredine rujna ugostiti brojne renomirane domaće i inozemneumjetnike i pedagoge.
ZAGREB, 24. svibnja 2005. (Hina) - Hrvatska glazbena mladež najavila je bogat ljetni program Međunarodnog kulturnog centra u Grožnjanu, koji će do sredine rujna ugostiti brojne renomirane domaće i inozemne umjetnike i pedagoge.

Kako je danas priopćeno, kroz 17 tečajeva i 9 radionica proći će i ovo ljeto oko 500-injak mladih glazbenika iz Hrvatske i inozemstva.

Tečajeve će voditi vrsni glazbeni umjetnici i pedagozi svjetskog glasa kao što su Maja Virant, Biserka Krčelić, Stefan Milenkovich, Gaspar Hoyos, Žarko Perišić, Mario Ivelja, Stanko Arnold, Branimir Slokar, Mel Culbertson, Mimi Mitchell, Armin Sešek, Geoffry Wharton, Johannes Nauber i Vincent Royer. Tečajeve za jazz glazbenike vodit će Sigi Feigl, John Thomas, Heinz fon Hermann, Elvis Stanić, Emil Spany, Ewald Oberleitner i Erich Bachtraegel.

U sklopu programa u Grožnjanu održat će se i Međunarodna radionica za glas i izvedbu, Etno-glazbena radionica, Euro-unit Yamaha radionica za ton majstore, Susret mladih hrvatskih i francuskih glazbenika te Međunarodni arhitektonski simpozij.

Organizatori su najavili i dva festivala - 6. Međunarodni jazz festival "Jazz Is Back 2005" od 23. srpnja do 6. kolovoza i 8. Međunarodni festival "Organum Histriae" od 16. do 24. srpnja.

(Hina) xkt yaz

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙