FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zajednička akcija Koncertne direkcije Zagreb i "Školske knjige"

ZAGREB, 5. svibnja 2005. (Hina) - Koncertna direkcija Zagreb i"Školska knjiga" danas su najavili zajedničku akciju "3 za 2", kojomće pretplatnicima koncertne sezone 2005./2006. biti omogućena kupnjaknjiga uz posebne pogodnosti.
ZAGREB, 5. svibnja 2005. (Hina) - Koncertna direkcija Zagreb i "Školska knjiga" danas su najavili zajedničku akciju "3 za 2", kojom će pretplatnicima koncertne sezone 2005./2006. biti omogućena kupnja knjiga uz posebne pogodnosti.

Kupnjom triju naslova, knjigu s najnižom cijenom "Školska knjiga" darovat će pretplatniku.

Na popisu knjiga koje se mogu kupovati u toj akciji su i vrijedna izdanja "Školske knjige" - monografija "Hrvatska i Europa", "Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu", sabrana djela Marije Jurić Zagorke, "Pjevati iz duše" Josea Carrerasa, priručnik "125 Opera", djela iz biblioteke "Nobelovci" i vrijedni beletristički naslovi.

Ravnatelj Koncertne direkcije Saša Britvić najavio je bogat i zanimljiv program u idućoj koncertnoj sezoni, u sva četiri ciklusa.

U ciklusu "Svijet glazbe" u Zagrebu će gostovati najbolji u svijetu instrumentalne i vokalno-instrumentalne glazbe, kao što su Ruski simfonijski orkestar, Danski nacionalni simfonijski orkestar, Komorni orkestar Lausanne, Nacionalni orkestar Toulousea, Nova japanska filharmonija, Janačekova filharmonija "Ostrava", te Zbor "Sine Nomine".

U ciklusu "Forte Fortissimo" predstavit će se vrhunski glazbenici iz svijeta solističke i komorne glazbe, kao što je glasovirski duo Dezso Ranki i Edit Klukon, Varaždinski komorni orkestar, Antonio Meneses, Gudački kvartet "Juilliard", Levon Chilingirian, Gudački kvartet "Hagen", te Bruno Leonard Gelber.

Ciklus "Piano Pianissimo" okupit će ugledne domaće i strane soliste, te manje komorne sastave. Održavat će se u Preporodnoj dvorani palače Narodnog doma, a nastupit će Eugen Indjić, Kvartet saksofona "Riga", Jan Talich, Ansasmbl "3+", Karmen Pečar i Srebrenka Poljak, Trio "Jeruzalem", Lucija Madziar i Caspar Frantz, Puhački ansambl "Serenade Stockholm" i drugi.

Vokalni ciklus "Cantabile" predstavit će Amilu Bakšić, Ivicu Šarića, Nelli Manuilenko, Olgu i Bojana Šobera, Vokalni ansambl "Svetilen", Krešimira Špicera, Tomislava Mužeka, Giorgia Suriana i Komorni zbor Ivana Filipovića.

(Hina) xkt ymc

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙