FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ministarstvo obitelji o psihosocijalnoj pomoći

ZAGREB, 23. svibnja 2005. (Hina) - Predstavnici Ministarstva obitelji,branitelja i međugeneracijske solidarnosti i voditelji županijskihcentara za psihosocijalnu pomoć razgovarali su danas o konstituiranjustručnih timova za psihosocijalnu i zdravstvenu pomoć.
ZAGREB, 23. svibnja 2005. (Hina) - Predstavnici Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti i voditelji županijskih centara za psihosocijalnu pomoć razgovarali su danas o konstituiranju stručnih timova za psihosocijalnu i zdravstvenu pomoć.

Razgovaralo se također i o organizaciji rada i programskim ciljevima i zadaćama županijskih centara za psihosocijalnu pomoć, a u okviru provedbe novog Nacionalnog programa psihosocijalne i zdravstvene pomoći sudionicima i stradalnicima iz Domovinskog rata, priopćilo je danas Ministarstvo.

Voditelji županijskih centara izviješteni su da je potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor uputila dopise županijama o obvezi ustupanja odgovarajućih prostora centrima.

Kosor se zahvalila voditeljima centara na suradnji, zatražila je još veću učinkovitost u radu i pomoći braniteljima, te najavila obilazak županijskih Centara za psihosocijalnu pomoć, priopćilo je iz Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙