FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predsjednik Mesić primio čelnika Zaklade "Konrad Adenauer"

ZAGREB, 26. travnja 2005. (Hina) - Hrvatski predsjednik Stjepan Mesićprimio je u utorak Christiana Schmitza, direktora zastupstva zaHrvatsku i Sloveniju njemačke Zaklade "Konrad Adenauer", priopćeno jeiz Ureda Predsjednika.
ZAGREB, 26. travnja 2005. (Hina) - Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić primio je u utorak Christiana Schmitza, direktora zastupstva za Hrvatsku i Sloveniju njemačke Zaklade "Konrad Adenauer", priopćeno je iz Ureda Predsjednika.

Schmitz je izvijestio Mesića o dugoročnom planu rada Zaklade, naglašavajući da će se osobita pozornost tijekom sljedećih godina posvetiti usavršavanju rada političkih stranaka i profesionalnom obrazovanju medijskih djelatnika.

Zahvalio je hrvatskom predsjedniku što će u četvrtak prisustvovati na otvaranju Savjetovanja koje Zaklada "Konrad Adenauer" organizira na temu "Petnaest godina tranzicije u jugoistočnoj Europi - utjecaj i odgovornost medija".

Očekuje se da će predsjednik Mesić tom prilikom održati kraće tematsko izlaganje, stoji u priopćenju Ureda Predsjednika.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙