FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Natječaj V.B.Z.-a i Večernjeg lista za najbolji neobjavljeni roman

ZAGREB, 19. svibnja 2005. (Hina) - Zagrebačka nakladnička kuća V.B.Z. idnevne novine "Večernji list" objavili su natječaj za najboljioriginalni neobjavljeni roman "na hrvatskom jeziku i drugim štokavskimjezicima, te čakavskom i kajkavskom književnom jeziku".
ZAGREB, 19. svibnja 2005. (Hina) - Zagrebačka nakladnička kuća V.B.Z. i dnevne novine "Večernji list" objavili su natječaj za najbolji originalni neobjavljeni roman "na hrvatskom jeziku i drugim štokavskim jezicima, te čakavskom i kajkavskom književnom jeziku".

Autoru najboljeg romana, kako je izvijestio danas V.B.Z., bit će dodijeljena novčana nagrada u bruto iznosu od sto tisuća kuna.

Ulaskom Večernjeg lista u projekt V.B.Z.-a autoru se jamči i velika naklada, koja daleko nadilazi hrvatski prosjek u izdavaštvu.

V.B.Z.-ova književna nagrada za roman godine po prvi je put dodijeljena 2002. Josipu Mlakiću za roman "Živi i mrtvi", 2003. nagradu su ravnopravno podijelili Jelena Marković za roman "Escajg za teletinu" i Marinko Koščec za roman "Wonderland", a lanjski dobitnik bio je Davor Špišić za roman "Koljivo".

Rok za slanje rukopisa je 1. kolovoza.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙