FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bjelovar: poginuo biciklist

BJELOVAR , 18. svibnja 2005. (Hina) - Sinoć oko 20,15 sati u Grudovcu,prigradskom naselju Bjelovara, dogodila se prometna nesreća u kojoj jepoginuo 35-godišnji biciklist Valentin Obadić, priopćila je jutros PUbjelovarsko-bilogorska.
BJELOVAR , 18. svibnja 2005. (Hina) - Sinoć oko 20,15 sati u Grudovcu, prigradskom naselju Bjelovara, dogodila se prometna nesreća u kojoj je poginuo 35-godišnji biciklist Valentin Obadić, priopćila je jutros PU bjelovarsko-bilogorska.

Nesreća se dogodila kada je 41-godišnji vozač VW Pola bjelovarskih registracija krećući se županijskom cestom u Gudovcu zbog neprilagođene brzine u zavoju zahvatio bankinu i izgubio nadzor nad vozilom te sletio u jarak nakon čega je izlaskom iz jarka udario u bicikl kojim je upravljao Valentin Obadić, koji se kretao u istom smjeru desnom stranom ceste.

Nakon udarca vozilo je prešlo na lijevu stranu ceste i sletilo u lijevi putni jarak gdje se prevrnulo na krov, a Obadić je preminuo na mjestu nesreće te mu je tijelo prevezeno na Odjel patologije bjelovarske Opće bolnice.

Vozač automobila zadobio je lake tjelesne ozljede i nakon liječničke pomoći pušten je kući. Alkotestiranjem je utvrđeno da je vozač automobila imao 1,82 g/kg alkohola u krvi te će protiv njega biti podnesena kaznena prijava.

Očevid je uz policiju obavila sutkinja Županijskog suda u Bjelovaru Dajana Barberić-Valentić uz nazočnost općinske državne odvjetnice Ksenije Pavić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙