FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Petoro Siščana poginulo u prometnoj nesreći

ZAGREB/SISAK, 10. svibnja 2005. (Hina) - Pet osoba poginulo je uponedjeljak navečer u teškoj prometnoj nesreći kod Siska kad su seizravno sudarila dva osobna automoblila, priopćila je Policijskauprava Sisak.
ZAGREB/SISAK, 10. svibnja 2005. (Hina) - Pet osoba poginulo je u ponedjeljak navečer u teškoj prometnoj nesreći kod Siska kad su se izravno sudarila dva osobna automoblila, priopćila je Policijska uprava Sisak.

Smrtno su stradali supružnici Ivica (1963) i Paulina (1965) Gomelt te njihov desetogodišnji sin T. Gomelt u automobilu "kia" sisačkih registarskih oznaka, te Ljoni Kajtazi (1973) i Robert Kandus (1973) u automobilu "bmw", također sisačkih registarskih oznaka.

Sve su osobe poginule na mjestu, osim Pauline Gomelt, koja je preminula u vozilu hitne pomoći na putu prema sisačkoj bolnici.

U priopćenju Državnog centra 112 kaže se da je uzrok sudara pretjecanje, sklizak kolnik i neprilagođena brzina, ali se ne kaže koji je auto pretjecao.

Nesreća se dogodila oko 19.25 sati na državnoj cesti Sisak Zagreb, oko 1,3 kilometar od Sela prema Žažini.

Cesta je bila zatvorena do 23.21 sati, do kada se promet odvijao obilazno županijskom cestom 3157 (Dužica - Greda - Sela), priopćila je policija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙