FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pijani vozač zaletio se u policajca na motoru

KARLOVAC, 28. travnja 2005. (Hina) - Pijani 20-godišnji vozač osobnogautomobila zaletio se sinoć u Ogulinu na uniformirana policajca namotoru lakše ga ozlijedivši, a sam je zadobio teže tjelesne ozljede,izvijestila je jutros karlovačka Policijska uprava.
KARLOVAC, 28. travnja 2005. (Hina) - Pijani 20-godišnji vozač osobnog automobila zaletio se sinoć u Ogulinu na uniformirana policajca na motoru lakše ga ozlijedivši, a sam je zadobio teže tjelesne ozljede, izvijestila je jutros karlovačka Policijska uprava.

Nesreća se dogodila u 23,21 sat na raskrižju ulica A. Stepinca i B. Frankopana kad se D.J. (1985.) iz Ogulina, upravljajući osobnim automobilom ogulinskih registracijskih oznaka pod utjecajem alkohola (1,51 g/kg), nije zaustavio na znak stop, nego je nastavio vožnju i ušao u raskrižje. Tada je oduzeo prednost prolaska motociklu u vlasništvu MUP-a, kojim je upravljao J.L. (1968.) iz Ogulina, udarivši ga prednjim dijelom automobila.

Motocikl je pao na kolnik, a policajac je udario o vjetrobransko staklo, preletio preko vozila i pao na kolnik, ali je samo lakše ozlijeđen.

Vozač je zadobio teške ozljede s otvorenim prijelomom kosti lijeve šake. Šteta je procijenjena na oko sto tisuća kuna, priopćeno je iz PU-a.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙