FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Mladić poginuo, drugi teško ozlijeđen u sudaru skutera s taksijem

ZAGREB, 30. travnja 2005. (Hina) - Jedan mladić je poginuo, a drugi jezadobio teške ozljede kad su se vozeći na skuteru jutros oko četirisata u užem središtu Zagreba sudarili s taksijem, a još nije utvrđenotko je prošao kroz crveno svjetlo kroz raskrižje, izvijestila je danaszagrebačka policija.
ZAGREB, 30. travnja 2005. (Hina) - Jedan mladić je poginuo, a drugi je zadobio teške ozljede kad su se vozeći na skuteru jutros oko četiri sata u užem središtu Zagreba sudarili s taksijem, a još nije utvrđeno tko je prošao kroz crveno svjetlo kroz raskrižje, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Mladići su se vozili skuterom Draškovićevom ulicom, a kad su stigli na križanje s Boškovićevom naletjeli su na taksi koji je vozio srednjom trakom. U sudaru je poginuo Marin Krešić (19) iz Zagreba, dok je drugi mladić (20) bez svijesti i s teškim ozljedama prevezen u Kliniku za traumatologiju, pored koje se nesreća i dogodila.

Vozač taksija (53), čije je vozilo od udarca odbačeno na nogostup i metalne stupiće, prošao je s lakšim ozljedama.

Očevidom nije utvrđeno tko je skrivio nesreću, no zna se da je netko od sudionika prošao kroz crveno, jer su u trenutku nesreće semafori radili ispravno. Taksist je rekao policiji da je u križanje ušao na zeleno svjetlo.

Policija moli očevice da joj se jave kako bi se sa sigurnošću utvrdile okolnosti i krivac nesreće.

Još nije utvrđeno ni tko je od mladića upravljao skuterom. Policija pretpostavlja da ni jedan od njih nije nosio kacigu, iako je jedna pronađena na mjestu nesreće.

Zbog prometne nesreće promet Boškovićevom ulicom u smjeru zapada bio je zatvoren do sedam sati.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙