FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Teška prometna nesreća kod Eminovaca - jedna osoba poginula

EMINOVCI, , 11. svibnja 2005. (Hina) - Tridesetrogodišnji vozač izJakšića poginuo je danas popodne u teškoj prometnoj nesreći uEminovcima na državnoj cesti od Požege prema Našicama, a njegova teškoozlijeđena supruga prevezena je u Opću županijsku bolnicu u Požegi.
EMINOVCI, , 11. svibnja 2005. (Hina) - Tridesetrogodišnji vozač iz Jakšića poginuo je danas popodne u teškoj prometnoj nesreći u Eminovcima na državnoj cesti od Požege prema Našicama, a njegova teško ozlijeđena supruga prevezena je u Opću županijsku bolnicu u Požegi.

Nesreća se dogodila u blagom zavoju kada se vozač iz Jakšića, vozeći "opel vectru", sudario s teretnim "mercedesom" iz Požege.

"Zbog brzine neprilagođene uvjetima na kolniku osobni se automobil najvjerojatnije zanio i bočno prepriječio na cesti nakon čega je u njega izravno udarilo teretno vozilo. Vozač je na mjestu poginuo dok je suvozačica odmah prevezena u požešku bolnicu", izjavio je Branimir Miljević, istražni sudac Županijskog suda u Požegi.

Na istom mjestu u Eminovcima nedavno se također dogodila teška prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao mladi vozač. "Na tom je mjestu već bilo nekoliko nesreća s težim posljedicama. To samo govori da je očito riječ o opasnoj dionici koju bi trebalo sanirati", rekao je istražni sudac.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙