FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Udruga Roda organizira tečaj o korištenju dječjih autosjedalica

ZAGREB, 16. svibnja 2005. (Hina) - Udruga Roditelji u akciji Rodaodržat će u nedjelju, 22. svibnja, tečaj o korištenju dječjihautosjedalica za volontere, koji će savjetovati roditelje o ispravnomkorištenju autosjedalica u sklopu aktivnosti vezanih uz sigurnostdjece u prometu, navodi se u današnjem priopćenju Rode.
ZAGREB, 16. svibnja 2005. (Hina) - Udruga Roditelji u akciji Roda održat će u nedjelju, 22. svibnja, tečaj o korištenju dječjih autosjedalica za volontere, koji će savjetovati roditelje o ispravnom korištenju autosjedalica u sklopu aktivnosti vezanih uz sigurnost djece u prometu, navodi se u današnjem priopćenju Rode.

Istoga dana od 15 do 18 sati na parkiralištu ispred zgrade MUP-a u Heinzelovoj 98 Roda organizira besplatni pregled autosjedalica gdje će roditelji moći dobiti sve savjete i praktičnu pomoć za njihovo korištenje.

Rodin projekt "Sigurno u autosjedalici" podržavaju Nacionalni odbor za sigurnost u prometu, Policijska uprava zagrebačka i Odjel za sigurnost Ministarstva mora, turizma, prometa i razvitka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙