FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zahtjevi za upis djece u vrtiće od 2. do 31. svibnja

ZAGREB, 19. travnja 2005. (Hina) - Zagrebački Gradski ured zaobrazovanje i šport objavio je danas Obavijest o upisu djece uprograme predškolskog odgoja i naobrazbe za pedagošku 2005./2006.godinu, a zahtjevi za upis primat će se od 2. do 31. svibnja.
ZAGREB, 19. travnja 2005. (Hina) - Zagrebački Gradski ured za obrazovanje i šport objavio je danas Obavijest o upisu djece u programe predškolskog odgoja i naobrazbe za pedagošku 2005./2006. godinu, a zahtjevi za upis primat će se od 2. do 31. svibnja.

Zahtjevi se predaju za ostvarivanje redovitih programa, programa predškole, posebnih programa, te kraćih jezično-športsko i likovno-glazbenih programa.

U sklopu redovitih programa, poludnevni i smjenski programi organizirat će se pod uvjetom da se prijavi dovoljan broj djece, a programi za djecu u dobi od 6 do 12 mjeseci ovisit će o broju prijava zaposlenih roditelja i postojanju uvjeta u dječjim vrtićima.

Program predškole odnosi se na djecu koja ne ostvaruju druge programe u godini prije polaska u školu, dok će posebni cjelodnevni i poludnevni programi, kao i kraći programi biti objavljeni u pojedinim dječjim vrtićima.

U Gradskom uredu za obrazovanje i šport podsjećaju da uz zahtjev za upis treba priložiti ispunjen upitnik koji se dobiva u vrtićima, potvrdu o radnom statusu roditelja i druge činjenice važne za ostvarivanje prednosti prilikom upisa, izvadak iz matice rođenih ili rodni list, te potvrdu o mjestu prebivališta djeteta s preslikom osobne iskaznice roditelja.

Prednost prilikom upisa imaju djeca roditelja žrtava i invalida Domovinskog rata, djeca s oba zaposlena roditelja, djeca samohranih zaposlenih roditelja, djeca uzeta na uzdržavanje i bez roditeljske skrbi, djeca iz obitelji sa troje i više djece, djeca koja žive u teškim socijalnim prilikama, te djeca roditelja koja primaju dječji doplatak.

Rezultati upisa bit će objavljeni na oglasnim pločama dječjih vrtića do 15. lipnja, a žalbe Upravnom vijeću vrtića zaprimat će se do 30. lipnja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙