FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sisak - nositelj liste Marot istaknuo HSP-ov doprinos u prošle četiri godine

SISAK, 12. svibnja 2005. (Hina) - Nositelj Gradske liste HSP-a zasisačko Gradsko vijeće, dosadašnji predsjednik Gradskog vijeća MarioMarot, danas je na završnom predizbornom predstavljanju listeprigovorio HDZ-u što je na svojim plakatima iznio da su sve što je ugradu napravljeno u protekle četiri godine učinili HDZ, HSLS i DC,koji i zajedno u koaliciji izlaze na gradske izbore.
SISAK, 12. svibnja 2005. (Hina) - Nositelj Gradske liste HSP-a za sisačko Gradsko vijeće, dosadašnji predsjednik Gradskog vijeća Mario Marot, danas je na završnom predizbornom predstavljanju liste prigovorio HDZ-u što je na svojim plakatima iznio da su sve što je u gradu napravljeno u protekle četiri godine učinili HDZ, HSLS i DC, koji i zajedno u koaliciji izlaze na gradske izbore.

"Sve što su naveli izgradila je prošla gradska vlast u kojoj je HSP bio jedan od bitnih čimbenika", rekao je Marot. Istaknuo je kako jedino "HSP, od svih stranaka koje su sudjelovale u gradskoj vlasti u prošlom mandatu, na ove lokalne izbore izlazi samostalno, s vlastitom listom, na kojoj je 27 posto žena, a tri su među prvih deset". "To govori da HSP ima povjerenja u znanje i sposobnost žena i da će im prepustiti značajne položaje u gradu", izjavio je Marot, koji je i predsjednik Udruge roditelja poginulih hrvatskih branitelja u Domovinskom ratu.

Sisački pravaši vjeruju da će "na nedjeljnim lokalnim izborima ostvariti do sada najbolji rezultat, između 15 i 20 posto, te da se bez njih neće moći formirati novu gradsku vlast".

Naveli su da "do sada ni sa kim nisu razgovarali o mogućoj poslijeizbornoj suradnji, da se nikomu nisu obećali, a nisu u potpunosti isključili ni suradnju sa SDP-om". "Jedino suradnja sa SSDS-om ne dolazi u obzir", naveo je treći na listi HSP-a Veljko Novak.

(Hina) xzmalj yvkn

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙