FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Atena: besplatni tramvajski pokazi na mjesec dana

ATENA, 14. svibnja 2005. (Hina/AFP) - Atenski električni tramvaj (TramSA) od ponedjeljka će tijekom cijelog mjeseca pružati besplatnu uslugugrađanima kako bi ih potaknuli na korištenje tog javnog prijevoznogsredstva, uvedenog uoči Olimpijskih igara u kolovozu prošle godine.
ATENA, 14. svibnja 2005. (Hina/AFP) - Atenski električni tramvaj (Tram SA) od ponedjeljka će tijekom cijelog mjeseca pružati besplatnu uslugu građanima kako bi ih potaknuli na korištenje tog javnog prijevoznog sredstva, uvedenog uoči Olimpijskih igara u kolovozu prošle godine.

Cijeli idući tjedan Tram SA će na krajnjim postajama atenskih predgrađa dijeliti besplatne pokaze. Ta je akcija usmjerena na privlačenje broja putnika. Atenskim se tramvajima dnevno preveze oko 35.000 ljudi, polovica manje od očekivanog broja.

Građani smatraju da je tramvaj prespor a česti su i zastoji tramvajskog prometa zbog vozača osobnih automobila koji ne poštuju žute linije i često se voze ili čak parkiraju svoje vozilo na tramvajskoj pruzi. Izgradnja tramvajske mreže koštala je 380 milijuna eura.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙