FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Optužen dječak koji je volio tramvaje

SYDNEY, 18. travnja 2005. (Hina/Reuters) - Jedan australski tinejdžer,kojeg je policija opisala kao dobrog dečka s opsesijom prematramvajima, optužen je u ponedjeljak za krađu dvoja kola uMelbourneu.
SYDNEY, 18. travnja 2005. (Hina/Reuters) - Jedan australski tinejdžer, kojeg je policija opisala kao dobrog dečka s opsesijom prema tramvajima, optužen je u ponedjeljak za krađu dvoja kola u Melbourneu.

Policija je objavila da je neidentificirani 15-godišnjak ukrao tramvaj iz garaže u Melbourneu, izvezao ga na prugu te se čak zaustavljao kako bi pokupio putnike tijekom 30-minutne vožnje.

Njegova je posljednja postaja bila 30 kilometara od garaže kad mu je policija isključila dovod električne energije.

"On je dobar dječak. Mislim da je njegova opsesija izvukla najbolje iz njega", kazao je policijski časnik Barry Hills. "Čini se da se putovao tramvajem dosta vremena i promatrao vozače. Dobro je naučio kako se vozi", dodao je Hills.

Dječaka se tereti s devet optužbi, među kojima je i ugrožavanje života putnika, vezano za krađu tramvajskih kola kao i još jednog tramvaja prošli tjedan. Pušten je uz jamčevinu i treba se pojaviti pred sudom za maloljetnike u lipnju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙