FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Grčka i Pakistan pokrenuli suradnju na polju sigurnosti

ATENA, 12. svibnja 2005. (Hina/AFP) - Grčka i Pakistan potpisali suugovor o suradnji na polju sigurnosti za bolju koordinaciju usuzbijanju terorizma, krijumčarenja droge, ilegalnog useljavanja iorganiziranog kriminala, priopćilo je u četvrtak grčko ministarstvo zajavni red.
ATENA, 12. svibnja 2005. (Hina/AFP) - Grčka i Pakistan potpisali su ugovor o suradnji na polju sigurnosti za bolju koordinaciju u suzbijanju terorizma, krijumčarenja droge, ilegalnog useljavanja i organiziranog kriminala, priopćilo je u četvrtak grčko ministarstvo za javni red.

Ugovor je potpisan u srijedu u prigodi posjeta grčkog državnog ministra Georgesa Vulgarakisa Karachiju, prvog posjeta jednog grčkog ministra Pakistanu, navodi se u priopćenju.

Vulgarakis i pakistanski ministar unutarnjih poslova Aftab Sherpao razgovarali su i o "mogućnosti sastanka učetvero u Ateni, uz sudjelovanje Irana i Turske radi zajedničke borbe protiv ilegalnog useljavanja", dodaje se u tekstu.

Velik broj pakistanskih useljenika došao je u Grčku zadnjih godina, među kojima su mnogi ilegalno ušli iz Turske. Stručnjaci za sigurnosti Olimpijskih igara u Ateni u kolovozu prošle godine posebno su se bili zainteresirali za te imigrante.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙