FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nagrada How Magazinea agenciji Bruketa&Žinić za dizajn kutije

ZAGREB, 13. svibnja 2005. (Hina) - Jedan od najpoznatijih svjetskihčasopisa za grafički dizajn How Magazine dodijelio je "Merit Award"zagrebačkoj agenciji Bruketa&Žinić za kreativnost i inovaciju dizajnakutije MC, autora Mirana Tomičića i Moea Minkare, izvijestila je danasta agencija.
ZAGREB, 13. svibnja 2005. (Hina) - Jedan od najpoznatijih svjetskih časopisa za grafički dizajn How Magazine dodijelio je "Merit Award" zagrebačkoj agenciji Bruketa&Žinić za kreativnost i inovaciju dizajna kutije MC, autora Mirana Tomičića i Moea Minkare, izvijestila je danas ta agencija.

Dizajnom MC-a dvojica dizajnera postavila su nove standarde u dizajnu proizvoda, čemu svjedoče nagrade koje je dizajn te kutije osvojio diljem svijeta.

Tijekom 2004. i 2005. MC je nagrađen na Art Directors Club u New Yorku, Red Dot u Essenu, IF communication design u Hannoveru te na Međunarodnom festivalu oglašavanja u Moskvi.

Privlačnost dizajna MC-a proizlazi iz jednostavnosti kutije koja se uklapa u današnji način života. Srebrna folija, koja se inače nalazi unutar kutije, stavljena je i na vanjski dio i tako se izgledom približila predmetima kojima su mladi neprestano okruženi, od mobitela do prijenosnog računala. Moderni dizajn kutije zrcalo je suvremenih urbanih trendova, navodi se u priopćenju.

How Magazine izlazi u SAD-u već 20 godina i svake godine nagrađuje i uvrštava u svoja izdanja najvažnije svjetske radove u području grafičkog dizajna.

Prošle su godine dodijelili dvije nagrade agenciji Bruketa&Žinić, jednoj od najboljih hrvatskih agencija za oglašivanje, autori koje su osvojili razne međunarodne nagrade i priznanja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙