FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Novinarka i urednica HTV-a Daria Marjanović osvojila međunarodnu nagradu

ZAGREB, 12. svibnja 2005. (Hina) - Novinarka i urednica HTV-a DariaMarjanović osvojila je na međunarodnom filmskom festivalu WorldFest uHoustonu (SAD) prestižnu nagradu "Gold Remi" za priču o ljubavi iživotu, priopćeno je danas s HRT-a.
ZAGREB, 12. svibnja 2005. (Hina) - Novinarka i urednica HTV-a Daria Marjanović osvojila je na međunarodnom filmskom festivalu WorldFest u Houstonu (SAD) prestižnu nagradu "Gold Remi" za priču o ljubavi i životu, priopćeno je danas s HRT-a.

Nagrada joj je dodijeljena za reportažu "Ljubav i inkluzija" koja je za Valentinovo prošle godine prikazana u posebnom izdanju CNN-ove emisije World Report. Prilog govori o ljubavnom paru koji započinje život u jednom zagrebačkom naselju.

Daria Marjanović, urednica HTV-ove redakcije "Dobro jutro Hrvatska", to je već 11. svjetsko priznanje i druga nagrada na WorldFestu. Lani je, naime, osvojila "Silver Remi" za reportažu "Medvjeđa škola".

Međunarodni filmski festival WorldFest osnovan je 1961. i smatra ga se jednim od najstarijih i najvećih natječaja na koji se godišnje prijavljuje više od 4.000 uradaka iz 30-ak zemalja, a poznat je kao festival koji je otkrio filmske legende poput Stevena Spielberga, Georgea Lucasa i Olivera Stonea, kažu na HRT-u.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙