FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Biškupić primio dobitnike nagrada "Marin Držić"

ZAGREB, 20. travnja 2005. (Hina) - Ministar kulture Božo Biškupićprimio je danas ovogodišnje dobitnike nagrada "Marin Držić" kojeMinistarstvo kulture dodjeljuje od 1991. u cilju poticanja hrvatskogdramskog i kazališnog stvaralaštva, priopćeno je danas izMinistarstva.
ZAGREB, 20. travnja 2005. (Hina) - Ministar kulture Božo Biškupić primio je danas ovogodišnje dobitnike nagrada "Marin Držić" koje Ministarstvo kulture dodjeljuje od 1991. u cilju poticanja hrvatskog dramskog i kazališnog stvaralaštva, priopćeno je danas iz Ministarstva.

Susretu su bili nazočni nagrađeni dramski pisci Marijana Nola, Gordana Ostović, Zdenka Heršak i Maja Sviben te članovi Stručnog povjerenstva za nagrade Boris. B. Hrovat i Branka Cvitković.

Čestitajući nagrađenim autorima ministar Biškupić je kazao da 57 prijavljenih djela na ovogodišnji natječaj za nagradu "Marin Držić" svjedoči o njezinom značenju naglasivši visoku razinu kvalitete dramskog pisanja.

Nagrade će dobitnicima biti uručene u petak, 22. travnja na svečanosti otvorenja Marulićevih dana u Hrvatskom narodnom kazalištu u Splitu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙