FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dvogodišnjak uključio mikser i teško ozlijedio šačicu

ZAGREB, 29. travnja 2005. (Hina) - U odsutnosti majke, dvogodišnjak jeuključio mikser u struju i unutra gurnuo dlan, a rotirajući nož mu jeteško ozlijedio desnu šačicu, izvijestila je danas zagrebačkapolicija.
ZAGREB, 29. travnja 2005. (Hina) - U odsutnosti majke, dvogodišnjak je uključio mikser u struju i unutra gurnuo dlan, a rotirajući nož mu je teško ozlijedio desnu šačicu, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Od predstojnika Klinike za kirurgiju Dječje bolnice u Klaićevoj Božidara Župančića doznaje se da je dijete zadobilo teške povrede desne šačice s brojnim ozljedama mekog tkiva i kostiju svih prstiju, dok je zagrebačka policija izvijestila da su mu odrezana tri prsta.

Dijete je u bolnicu dovedeno u stanju šoka i s velikim gubitkom krvi. Njegovo stanje nakon operacije je stabilno, no čeka ga dug oporavak, kazao je Župančić.

Nesretan slučaj dogodio se jučer poslijepodne u Susedgradu kada je 30-godišnja majka izašla iz kuhinje kako bi se javila na telefon u drugoj prostoriji. Prethodno je iz utičnice izvadila utikač miksera u kojemu je namjeravala samljeti orahe za kolače, no nije ni slutila da će dvogodišnje dojenče samo moći uključiti mikser u struju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙