FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zvijezda poslovala s dobiti od 2,36 milijuna kuna

ZAGREB, 11. svibnja 2005. (Hina) - Proizvođač ulja i biljnih masti,tvrtka Zvijezda iz sastava koncerna Agrokor, u prva je tri mjesecaposlovala s neto dobiti od 2,36 milijuna kuna, što je povećanje dobitiu odnosu na isto razdoblje lani kada je iznosila 1,55 milijuna kuna,podaci su iz nekonsolidiranog financijskog izvješća tvrtke objavljenogna web stranicama Komisije za vrijednosne papire.
ZAGREB, 11. svibnja 2005. (Hina) - Proizvođač ulja i biljnih masti, tvrtka Zvijezda iz sastava koncerna Agrokor, u prva je tri mjeseca poslovala s neto dobiti od 2,36 milijuna kuna, što je povećanje dobiti u odnosu na isto razdoblje lani kada je iznosila 1,55 milijuna kuna, podaci su iz nekonsolidiranog financijskog izvješća tvrtke objavljenog na web stranicama Komisije za vrijednosne papire.

Ukupni su prihodi Zvijezde u prva tri mjeseca ove godine ostvareni u iznosu od 202,15 milijuna kuna i povećani su prema istom prošlogodišnjem razdoblju za 14,4 posto.

Kako se navodi u pojašnjenju poslovnih rezultata, na rast prihoda utjecala je veća količinska realizacija vlastitih proizvoda i trgovačke robe čemu su djelomično doprinjeli ovogodišnji raniji uskršnji blagdani.

Ukupni rashodi Zvijezde u promatranom su razdoblju povećani za 13,8 posto, na 199,37 milijuna kuna.

Prihodi od prodaje u zemlji iznosili su 119,7 milijuna kuna i bili su 11,5 posto veći, a porasli su i prihodi od prodaje u inozemstvu, za 20,1 posto, na 31,39 milijuna kuna.

U pojašnjenju poslovnih rezultata navodi se kako je unatoč problemima u gospodarstvu tvrtka uspjela očuvati likvidnost.

(Hina) xtp yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙