FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Angelina Jolie i Brad Pitt zajedno na plaži u Keniji

NAIROBI, 27. travnja 2005. (Hina/AFP) Angelina Jolie i Brad Pitt, dvijevelike holivudske zvijezde, boravili su u Keniji na jednoj plažiIndijskog oceana, naveli su u srijedu djelatnici kluba u kojem suiznajmili vilu.
NAIROBI, 27. travnja 2005. (Hina/AFP) Angelina Jolie i Brad Pitt, dvije velike holivudske zvijezde, boravili su u Keniji na jednoj plaži Indijskog oceana, naveli su u srijedu djelatnici kluba u kojem su iznajmili vilu.

"Teško bi bilo uvjeriti bilo koga da nisu muž i žena", rekao je jedan djelatnik Alfajiri Villa Luxury Resorta blizu Mombase gdje par boravio sa još šest osoba, rekao je.

"Bili su jako veseli i očito su izbjegavali ostale klijente iz drugih vila", dodao je.

Jedan britanski tabloid je prošlog vikenda objavio fotografije Brada Pitta, Angeline Jolie i njezinog sina Maddoxa na obali neidentificirane afričke zemlje. Fotografije su snimljene na plaži Diani, južno od Mombase, potvrdili su djelatnici kluba Alfajiri.

Par je zatražio zaštitu privatnosti, rekao je jedan agent sigurnosti kluba. Par superpoznatih gostiju napustio je Keniju u petak privatnim zrakoplovom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙