FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

American Express povećao dobit za 19 posto

NEW YORK, 27. travnja 2005. (Hina/AFP) - American Express izvijestio jeo 19-postotnom porastu neto dobiti u prvom ovogodišnjem tromjesečju uodnosu na isto razdoblje lani uslijed rasta kartičnog poslovanja.
NEW YORK, 27. travnja 2005. (Hina/AFP) - American Express izvijestio je o 19-postotnom porastu neto dobiti u prvom ovogodišnjem tromjesečju u odnosu na isto razdoblje lani uslijed rasta kartičnog poslovanja.

Gigant financijskih usluga i putovanja izvijestio je o neto dobiti od 946 milijuna dolara, što je porast u odnosu na prošlogodišnjih 794 milijuna. Istodobno, prihodi su uvećani 10 posto na 7,57 milijardi dolara.

"Ostvarili smo rekordnu zaradu u ovom tromjesečju uslijed jakog rasta našeg kartičnog poslovanja", rekao je izvršni direktor Kenneth Chenault.

"Potrošnja na American Express kartice porasla je među potrošačima, malim poduzećima i korporativnim klijentima. Opseg poslovanja naših bankarskih partnera bio je izvrstan, te smo angažirali nove partnere u našu mrežu", kazao je Chenault.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙