FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Znatno pojačan promet na prijelazima Macelj i Bregana

ZAGREB, 8. svibnja 2005. (Hina) - Ceste su većinom suhe, a kolnici sumokri i skliski mjestimice u dijelu Posavine i Like, dok su jakibočni udari vjetra kod južnoga portala tunela Sveti Rok te na Paškomemostu, koji je i zatvoren za prvu skupinu vozila (autobusi na kat,vozila s kamp prikolicom i motocikli), izvijestio je u 17 satiHrvatski auto-klub.
ZAGREB, 8. svibnja 2005. (Hina) - Ceste su većinom suhe, a kolnici su mokri i skliski mjestimice u dijelu Posavine i Like, dok su jaki bočni udari vjetra kod južnoga portala tunela Sveti Rok te na Paškome mostu, koji je i zatvoren za prvu skupinu vozila (autobusi na kat, vozila s kamp prikolicom i motocikli), izvijestio je u 17 sati Hrvatski auto-klub.

Zbog radova zastoji su mogući na Zagrebačkoj obilaznici. Na izlasku s autoceste u Ivanjoj Reci izlazi se u 8 kolona dugih oko 150 metara .

Promet je pojačan na autocestama A2 Zagreb-Krapina-Macelj i A3 Županja-Bregana, gdje su također mogući zastoji.

Znatno je pojačan izlaz osobnih vozila iz Hrvatske na graničnim prijelazima Macelj i Bregana.

Za prijelaz (u dvije kolone duge i do 3 kilometra) na Bregani se čeka oko dva sata, dok je na malom prijelazu Bregana kolona duga oko jedan kilometar i čekanje je oko pola sata.

U Đurmancu se dio vozila koja idu prema Macelju izdvaja i na prijelaz Lupinjak.

Glavninu gusta prometa čine vozila koja u velikom broju ulaze u Hrvatsku na prijelazima u Posavini, a povremeno i na Bajakovu.

I na graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija povremeno je pojačan promet.

Ostalim graničnim prijelazima prometuje se bez duljih čekanja.

Trajekti plove redovito, prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙